Home
 
               Gaia - de oermoeder

WAAR

Golden Link 
Den Texstraat 46 Amsterdam

ZONDAG 13 mei  13:00 - 17:00   


KOSTEN 

Entree €5,- kinderen gratis

Er worden bonnen verkocht van 
€5,- | €10,- | €15,-

YOGA
“En nu ik weer” Mama Yoga €5,- 
Duo Yoga €5,- per persoon
Ouder & Kind Yoga €5,- per persoon
Kinder Yoga €5,-

MASSAGE
Hoofd & Nek | Voeten €10,-
Gehele lichaam €15,-

HEALING 
Sat Nam Rasayan Healing €10,-

FOODS
Thee & Gebak €5,-
Wrap/ Sushi €5,-
3 x Thee of biologische ranja €5,-

KIDS CORNER
Gratis!

“Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Mama Cash, laat je inspireren en werk mee aan positieve energie! Je verwent jezelf en steunt tegelijk een andere bijzondere vrouw. Help mee vrouwen van de aarde in vrijheid te leven.”

http://mamacash.nl/page.php?id=2800http://mamacash.nl/page.php?id=842shapeimage_3_link_0
Mommy's Special
zondag 13 mei 2012
 
MOEDERDAG SPECIAL
© copyright 2011 STUDIO BLOOM
 
Viering van de vrouw, de moeder

Deze dag is er om de vrouw & het leven te vieren! Want zonder onze moeder zouden we er niet zijn. Allen dragen we die creatieve scheppingskracht in ons en daar staan we even bij stil. Je kan alleen komen, met je partner, je vriendinnen, je zus, je nichtjes, met je beste vriend of met je moeder! 

Dit is een heerlijke verwendag voor jezelf en de ander. Terwijl je Duo Yoga doet met je partner, zus, beste vriendin of alleen, kunnen de kids boven kinderyoga doen. En er is in de Tearoom ook een kidscorner zodat jij je lekker kan laten masseren!

We starten de dag met een mantracirkel en daarna volgt er een verkwikkende Kundalini Yogaset. Tussendoor kun je wat drinken, een hapje eten en even lekker bijkomen. Voor meer verdieping en rust kan je ook nog een Sat Nam Rasayan Healing krijgen. 


PROGRAMMA


BENEDEN

13:00 - 13:15  Mantra’s & Meditatie

13:30 - 14:15  “En nu ik weer” by Kitty Steenvoort
Als moeder gaat veel van je tijd, energie en aandacht naar anderen. Om daar fit en vrolijk bij te blijven is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Deze les draait dan ook om jou. Een moment om op te laden en te ontspannen.
De basis van de les is Kundalini yoga, een dynamische vorm van yoga die er om bekent staat veel voor je te doen in weinig tijd. Naast yoga wordt er in de les gebruik gemaakt van muziek en meditatie.
Kitty Steenvoort is naast yogadocent ook yogatherapeut.

14:30 - 15:15  Duo Yoga by Siri Sevak & Guru Gian
Samen met een partner ga je aan de slag met Kundalini Yoga. Naast de bekende Kundalini Yoga aspecten verdiep je je met venuskriyas en duo-asanas. Dit zijn oefeningen en meditaties met een partner. Je kan je eigen partner meenemen of een vriend/vriendin. Alleen komen is ook mogelijk. Er is altijd een partner voor jou.
De kracht van Duoyoga
Duoyoga laat je eigen grenzen naar de ander toe zien. Door de polariteit van twee personen kom je op diepere lagen dan bij een gewone Kundalini Yogales. Er ontstaat ruimte voor het oplossen van blokkades en spanningen in relaties. Je wordt begeleid door twee ervaren Kundalini yogadocenten met een liefde voor relaties.


15:30 - 16:00  Ouder & Kind Yoga - 3 t/m 6 jaar by STUDIO BLOOM
Is jouw kleuter nog te jong voor de kinderyoga, kom dan samen naar de Ouder- & Kind Yoga! Daar doen we massagespelletjes, yogaoefeningen, we zingen, we dansen en hebben plezier! 

16:15 - 16:45  Ouder & Kind Yoga - 7 t/m 10 jaar by STUDIO BLOOM
Kom met je vader of moeder naar de Ouder- & Kind Yoga en help elkaar met de oefeningen. Verder doen we spelletjes, massages en we zingen mantra’s, wie eerst? Papa, mama of jij?

16:45 - 17:00  Afsluiting

----------------------------------------------------------------------------

BOVEN 

YOGA STUDIO

13:00 - 14:15  Massages & Sat Nam Rasayan by Dharam Darshan
           
14:30 - 15:15  Kinder Yoga - 7 t/m 10 jaar by STUDIO BLOOM
Leer hoe je je eigen creativiteit kan stimuleren door yoga, spel en avontuur. Je leert je concentratie te verbeteren, bewust te worden van je ademhaling en hoe je met elkaar om kan gaan. Ook zal je merken dat je minder verlegen wordt en je je steeds zelfverzekerder gaat voelen. Je leert respect voor elkaar te hebben en je omgeving en hoe je lichaam en het denken werkt.
Een speelse combinatie van traditionele yogahoudingen, bewegen, ademen, dromen en ontspannen.

15:30 - 17:00  Massages & Sat Nam Rasayan by Dharam Darshan


TEAROOM

13:00 - 17:00 Lovely Tearoom & Foods by Daily Delicious

13:00 - 16:30  Kidscorner met spelletjes, mandala’s tekenen, schminken, voorlezen, origami sterren maken & tekenen voor kinderen van 4 jaar-10 jaar.

En meer informatie over babymassage by Kitty Steenvoort


Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:http://goldenlink.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=92http://goldenlink.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=92shapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1
           http://www.kittysteenvoort.nl/index.htmlhttp://www.dailydelicious.eu/http://goldenlink.nl/
STUDIO BLOOM | Fleur ten Bos | info@studiobloom.nl | www.studiobloom.nl | 06 24889992 
Amsterdam | KVK 34333449 | BTW NL1368.54.254B01 | NL21 RABOBANK 0300 8581 75http://www.studiobloom.nlshapeimage_14_link_0
KIDS   |
YOGA  |