voor
 
 
 
 
 
 
ONTWERP VAN EEN ILLUSTRATIE

STUDIO BLOOM kan voor jou een illustratie, karakter of tekening voor je website of andere doeleinden ontwerpen. 

In de portfolio staan ook illustraties met andere technieken die lager in prijs vallen omdat ze minder bewerkelijk zijn. Ieder ontwerp is uniek en daar betaal je voor, maar ook de stijlen en technieken zorgen ervoor hoeveel tijd er in een illustratie gaat zitten. 
De prijs is berekend op de tijd voor het overleg van jouw wensen, het idee, de maaktijd en de aflevering. Deze prijzen zijn afhankelijk van de complexiteit van het eindproduct en kunnen duurder uitvallen op basis van jouw persoonlijke voorkeur. STUDIO BLOOM  kan aan de hand van haar portfolio een prijsindicatie geven. 

ONTWERP VOOR MARKETING DOELEINDEN 

Jouw wensen, jouw bedrijf, jouw doelgroep, dat is wat geldt voor het ontwerpen voor een ander. De illustratie kan gebruikt worden ter promotie van een project of het bedrijf. Bijvoorbeeld op de website, op t-shirts, drukwerk of als visitekaartje. 

	•	STUDIO BLOOM bedenkt en ontwerpt een unieke illustratie aan de hand van jouw aanwijzingen en stuurt een proefversie per email toe.
	•	Op dit ontwerp mag de klant kritiek leveren, waarbij STUDIO BLOOM de wijzigingen in een nieuwe proefversie zal doorvoeren.
	•	Is het idee in orde, dan werkt STUDIO BLOOM deze uit.
	•	De kleding, het uiterlijk, de kleuren en de emoties kunnen per karakter worden aangepast.
	•	Alle illustraties worden digitaal en indien gewenst in kleur aangeleverd. 
	•	Denk aan afbeeldingen voor internet of op een spandoek. Je krijgt het bestand in JPG / PDF of TIFF aangeleverd.

Het is ook mogelijk om een complete flyer, folder of visitekaartje te laten ontwerpen inclusief illustratie, hiervoor gelden andere tarieven afhankelijk van de opdracht. 
STUDIO BLOOM hanteert voor iedere opdracht haar algemene voorwaarden.
Let op:  De prijzen zijn afhankelijk van de complexiteit van het eindproduct en kunnen duurder uitvallen op basis van jouw persoonlijke situatie. STUDIO BLOOM  kan aan de hand van haar portfolio een prijsindicatie geven.

KINDERBOEKEN

Voor het ontwerpen van illustraties voor kinderboeken, tijdschriften, kalenders, kaartspelen of andere producten zullen aparte afspraken worden gemaakt. Ieder ontwerp is immers uniek!
Dit heeft o.a. te maken met het uiteindelijke gebruikersrecht en het aantal illustraties die voor het product gemaakt dienen te worden.
STUDIO BLOOM hanteert voor iedere opdracht haar algemene voorwaarden.

CONDITIES

De prijs van een illustratie is opgebouwd uit twee elementen; de maakprijs en het gebruiksrecht. De maakprijs is het honorarium voor de auteur, terwijl de vergoeding voor het gebruiksrecht afhangt van de aard, verspreiding en duur van het gebruik. STUDIO BLOOM maakt meestal gebruik van de 80-20 regel: 80 procent is voor de maakkosten, 20 procent; is gebruiksrecht. Dit geldt voor één jaar. Voor elk jaar dat je de illustraties opnieuw wilt gebruiken wordt deze 20 procent in rekening gebracht.

Dit gebruik binnen een jaar is niet onbeperkt. De illustraties zijn gemaakt voor een bepaald doel, bijvoorbeeld het personeelsblad. Als je de illustraties ook voor andere dingen wilt gebruiken, het jaarverslag bijvoorbeeld of de website, dan dient daar apart over afgerekend te worden.

Je koopt dus het recht om 1 jaar de geleverde illustraties te gebruiken voor het doel waarvoor ze gemaakt zijn. Als je na dat jaar de illustratie opnieuw wilt gebruiken dien je  STUDIO BLOOM daarover in te lichten zodat zij jou opnieuw kosten voor gebruiksrecht in rekening kan brengen. Als je de illustratie op een andere manier wilt gebruiken worden ook opnieuw kosten voor gebruiksrecht in rekening gebracht. Dit is wettelijk bepaald via auteursrecht en persoonlijkheidsrechten. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden.
    
PORTFOLIO.htmlALGEMENE%20VOORWAARDEN.htmlALGEMENE%20VOORWAARDEN.htmlALGEMENE%20VOORWAARDEN.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3
         Klik hier! PORTFOLIO © copyright 2011 STUDIO BLOOM Home
STUDIO BLOOM | Fleur ten Bos | info@studiobloom.nl | www.studiobloom.nl | 06 24889992 
Amsterdam | KVK 34333449 | BTW NL1368.54.254B01 | NL21 RABOBANK 0300 8581 75http://www.studiobloom.nlshapeimage_8_link_0
KIDS   |
YOGA  |